Over ons


U bent bij ons welkom!

Zaakvoerster Heidi en team verwelkomen u in ons sfeervol eethuisje en frituur. Sinds december 1989 kunt u bij ons terecht voor een lekker zakje of bakje frieten en nog vele zelfgemaakte gerechten en broodjes.

Tevens hebben we ook een uitgebreid aanbod van snacks.


Eigenaars.

De eerste eigenaar van deze frituur is ermee begonnen in de jaren 50 in een mobiele frituur. Waarna het gebouw geplaatst werd en hierna zijn er nog een aantal andere eigenaars geweest. Heidi haar ouders hebben in 1989 de frituur overgenomen en toen heeft Heidi die samen uitgebaat met haar broer.

Evenals het restaurant in 1993 heeft Heidi dan de zaak overgenomen en tot op het heden doet ze dit beroep nog altijd met hart en ziel.


Allergie of voedselintolerant?

U kan onze frietjes opeten in ons zaaltje, buiten of meenemen naar huis, ook kan u uw bestelling door bellen zodat u niet hoeft te wachten (mogelijk niet beschikbaar tijdens drukke momenten). Parking kan u vinden recht voor de deur.

Onze frituur staat garant voor een lekkere hap en een vlotte, vriendelijke bediening. kom maar even kijken! Allergie of voedselintolerant? vraag het ons. wij helpen u graag verder.

Ons Menu Beschikt ook over vegetarische opties omdat hier tegenwoordig meer vraag naar is.